azrail
:::Cumhuriyet İ.Ö.O::: :: Yaşam & Eğlence & Muhabbet & Spor :: Geyik Muhabbet Ve Komedi :: Hikayeler, Olaylar ve Yazılar
1 sayfadaki 1 sayfası
azrail
Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken,
ölüme yakın, birden bir Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldimi?"
Azrail cevap veriyor:
"Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay vede 8 günün var".
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdirttiriyor, dudaklarını doldurtturuyor vede Göğünslerini düzelttiriyor.Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi"
Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Sonra ameliyattan sonra hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor.Tam karşıdan karşıya geçiyor ki,
ambülans çarpıyor. Ölüyor.
Cenette Azrail'e soruyor:
"40 seneden daha fazla yaşıyacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp, Beni öldürttün?"
Azrail cevap veriyor:
"Kız, ben
seni tanıyamadım......................."
ölüme yakın, birden bir Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldimi?"
Azrail cevap veriyor:
"Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay vede 8 günün var".
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdirttiriyor, dudaklarını doldurtturuyor vede Göğünslerini düzelttiriyor.Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi"
Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Sonra ameliyattan sonra hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor.Tam karşıdan karşıya geçiyor ki,
ambülans çarpıyor. Ölüyor.
Cenette Azrail'e soruyor:
"40 seneden daha fazla yaşıyacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp, Beni öldürttün?"
Azrail cevap veriyor:
"Kız, ben
seni tanıyamadım......................."
:::Cumhuriyet İ.Ö.O::: :: Yaşam & Eğlence & Muhabbet & Spor :: Geyik Muhabbet Ve Komedi :: Hikayeler, Olaylar ve Yazılar
1 sayfadaki 1 sayfası